Mit egen rejse startede for mere end 8 år siden. Jeg vågende en morgen ligesom alle andre, men noget var forandret, noget inde i mig. Jeg blev klar over at jeg var kommet så langt væk fra den jeg i virkeligheden var, mine værdier, og det jeg engang drømte om. Med den bevidsthed kom også et enormt ansvar, jeg var nødt til at handle på det jeg mærkede. Jeg blev klar over at jeg ikke kunne hænge min lykke på et andet menneske, eller omstændigheder, jeg var min egen lykkes smed.

Jeg var kommet så langt væk fra mit sande jeg, min essens, og den jeg i virkeligheden var.

Jeg indså at jeg var blevet den værste udgave af mig selv! Jeg havde bygget et usynligt fængsel omkring mig selv, og mit liv var styret af begrænsninger og gamle paradigmer.

Jeg tænkte at livet måtte være mere end det, der måtte være mere til mig. Jeg vidste at det var tid til forandring, jeg ville have noget andet, end det jeg havde, men jeg anede ikke hvordan.

De uddannelser og kurser jeg tog den næste årrække, åbnede min bevidsthed på en sådan måde, at mit livsformål kom til at stå lysende klart for mig – jeg skulle hjælpe, motiverer og inspirerer andre mennesker med at få øje på deres potentiale, og udleve det!

Jeg skulle hjælpe, motiverer og inspirerer andre mennesker med at få øje på deres potentiale, og udleve det!

Jeg har de sidste 6 år arbejdet professionelt som coach og mindset mentor.

Jeg har lært af nogle af de bedste i verden indenfor personlig udvikling. bla. Bob Proctor.

Det materiale og de metoder jeg uddanner og underviser i, er evidensbaserede og har igennem de sidste 60 år, hjulpet mange millioner mennesker verden rundt.

Jeg har selv gået vejen, og knækket koden til et succesfuldt liv med masser af frihed. Og jeg ved at du kan gøre det samme – for hvis jeg kan, så kan du også!

marlene.lifecoach
Marlene-Gadeberg-black-low-res

√  Certificeret Real Magic Coach – Anders Hansen 

√  Unleash your power within – Tony Robbins

√  AMSI – aldrig mere stress igen – Stresslæge.dk

√  Certificeret  Spirituel Coach/ Mentor- Dortea Uggerhøj

√  Certificeret Reiki Healer – Helse Huset

√ Body awareness instruktør- Noora Ehnquist

√  Personlig Branding – Kanst & Hinckley