12 ugers personlig Masterclass hvor du lærer at overvinde dine begrænsende overbevisninger, så du står stærkere i dig selv, og udlever meget mere af dit potentiale.

Et masterclass forløb til dig der vil knække koden en gang for alle – og leve det liv der er dig værdigt.

DU får hjælp til at transformere dit mindset. Når du begynder at gøre noget andet end det du plejer – får du noget andet end det du plejer.

Ved at fjerne blokeringer, og overvinde dine begrænsede overbevisninger, går vi til direkte til hovedårsagen.

Min største passion er at hjælpe dig, og jeg støtter dig hele vejen.

Tilmeld dig med det samme, og dit forløb starter i dag.

 • Drømmer du om et bedre liv ?
 • Føler du et kald dybt inde i din sjæl ?
 • Har du en følelse af, at dit liv kunne se meget andeledes ud, hvis blot du kendte den rigtigte retning ?
 • Er du træt af at være syg og energiforladt ?
 • Holder frygt for fiasko dig tilbage?
 • Forhindre dårlige vaner dine fremskridt?
 • Du er klar til forandring
 • Du ønsker vedvarende forandring
 • Du ønsker personlig vækst
 • Du vil i mål med dine drømme
 • Du vil have mere balance, energi og glæde
 • Du vil leve mere
 • Du vil have forbindelse mellem krop og sind
 • Du vil være fri for stress og angst
 • Du vil være mere dig
 • Du ønsker personlig succes

Masterclass forløbet er opbygget af moduler, der indeholder alt den viden og de redskaber, du har brug for så du kan skabe en vedvarende positiv forandring og flow i dit liv.

Viden om dit mindset, dine egne indsigter og erkendelser, og ikke mindst nye vaner og mønstre er nøglen til, hvordan du skaber en vedvarende og succesfuld forandring nu og i fremtiden.

Varighed og opbygning

Vejen til det liv du drømmer om skabes ud fra læring, viden og ved at implementere nye metoder og vaner i dit liv og din hverdag.

Det tager tid, derfor har programmet en varighed på 12 uger. Og for at du kan skabe de allerbedste resultater er det bygget op med både online moduler og personlig 1:1 coaching.

Online modulerne indeholder 10 videoer, lydfiler og arbejdsark som du kan se og høre lige når det passer dig. Jeg anbefaler at du ser en video pr. uge – og gerne flere gange.

Min ven og mentor Anders Hansen, har skabt det online materiale du får adgang til. Alt sammen bygget på mere end 60 års research og erfaringer fra nogle af verdens bedste indenfor personlig udvikling.

Alt sammen materiale som giver dig lige præcis den viden du har brug for, for at skabe det liv du vil elske at leve.

Online modulerne er den basisviden , som gør at vi kan arbejde og bruge tid på netop din transformation når vi mødes. Det er vigtig viden, men viden har ingen værdi, hvis ikke den bliver omsat til handling.

Når vi mødes hjælper jeg dig med din transformation, og du får sparring på det, der udfordrer dig i din proces.

 • Forstå dit sind

  Sindet er nøglen til vedvarende forandring og succes.
  En god strategi kan ikke stå alene, og derfor vil du ikke lykkes uden den rette tankegang og forståelse af hvordan dit sind fungere.

 • Drøm stort og sæt nye mål

  Alt hvad du har brug for er allerede inde i dig nu. Med et klart defineret mål, kender du din destination. Du får hjælp til at leve dit fulde potentiale, og se nye muligheder.

 • Overvind din frygt

  De fleste mennesker bliver holdt tilbage af deres egne begrænsede overbevisninger, og frygt – de er fanget i et usynligt fængsel. Frygten for ikke at lykkes, og frygten for fiasko kommer du til at arbejde dig igennem.

 • Overvind dine begrænsninger

  Mange mennesker har et negativt selvbillede, og er overbevidste om at de er uværdige eller ude af stand til at nå deres mål.

 • Bryd gamle vanemønstre

  Programmet er designet til at hjælpe dig med identificere de overbevisniger og bryde de mønstre, der holder dig tilbage.

 • Du bliver hvad du tænker

  Dit selvbillede er med til at skabe den måde du ser verden på, og de resultater du skaber.

 • Lev det liv du fortjener

  Ved at overskrive gamle paradigmer og bevidst ændre dit mindset kan du skabe det liv og de resultater du drømmer om.

Personligt opstartsmøde

Du starter op med et personligt 1:1 opstartsmøde. På opstartsmødet bliver du introduceret for indholdet i programmet, og vi ligger sammen en individuel plan for din rejse, og din vækst, og hvordan du bedst muligt får skabt den forandring du drømmer om.

Jeg afholder opstartsmøder i hele Danmark.

velkommen.workshop-980x980

Er programmet noget for dig?

Bliv afklaret og få svar på dine spørgsmål

BOOK EN GRATIS AFKLARENDE SAMTALE

Maria er en af deltagerne – hør hvad det har givet hende.

Varige ændringer kræver mere end et quickfix. Vi går til hovedårsagen! Det er gamle overbevisninger og paradigmer der har givet dig dine hidtil resultater.

Med den rigtige teori, metode og handling kan du skabe det liv du drømmer om. Jeg hjælper dig med at opnå en højere bevidsthed og støtter dig hele vejen.

Dernæst skal alt det nye implementeres i dig og din hverdag. Det handler ikke om kun at ændre gamle vaner, men om at overskrive gamle overbevisninger og paradigmer. Derfor vare programmet 12 uger og indeholder løbende støtte, motivation og opfølgning. Alt sammen for at sikre dig de bedste vilkår for ændringer i dit liv.

Min største passion er at hjælpe dig. Programmet er for dig der er klar til forandring, og ønsker en gang for alle at leve det liv og skabe de resultater du inderst inde drømmer om.

Jeg oplever at mange af mine deltagere har deltaget i andre kurser og programmer, som alligevel ikke har ført dem i mål med deres drømme. Måske har du også været på mindfulness kursus, til psykolog, til forskellige behandlinger, og hos lægen. Uden at du har fået det resultat, du drømmer om.

Du har sikkert allerede masser af viden om personlig udvikling, men mangler de konkrete værktøjer og kvalificeret støtte til at omsætte det til handling.

Stagnation er vejen til den spirituelle død. Når du ikke mestre dine tanker og dit mindset, medfører det ofte et liv hvor du ikke har energi til det du virkelig gerne vil. Altså kostbar tid af dit liv, hvor du sansynligvis er udmattet, aldrig rigtig glad, og sikkert heller ikke den mor og kæreste du allerinderst gerne vil være. Noget du aldrig kan købe for penge.

Unikt sammensat forløb – fordi jeg ved at det virker. Det er en investering i dig, din livskvalitet og din fremtid. Og stadig billigere end at købe en ny sofa, et stort fladskærms tv, eller hvad du ellers kan finde på at foretage af investeringer, som blot giver en kortvarig glæde.

Du ønsker forandring, og for at få noget andet end det du plejer, skal du gøre noget andet end det du plejer.

Hvis du svarede JA til mange af spørgsmålene i starten, er det ikke tilfældigt du er landet her.

Ansøg om en GRATIS afklarende strategi samtale. Samtalen er uforpligtende, og har til formål at afklare om vi er et match, og om 12 ugers masterclass programmet er det rette for dig.

DET PRAKTISKE

Når du har tilmeldt dig 12 ugers programmet aftaler vi dato og tid for dit personlige 1:1 opstarts møde.

Jeg afholder opstartsmøder både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Opstarts mødet vil altid være personligt. Efterfølgende 1:1 coaching sessioner foregå online via zoom.

Dit online materiale får du adgang til efter opstartsmødet, og er dit til evig eje. Du kan tilgå materialet både fra din telefon og computer.

Du skal regne med at bruge 30-60 min dagligt på at studerer og implementere de nye metoder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er Masterclass – Udlev dit fulde potentiale det rigtige for mig?

Masterclass programmet, er det rigtige for dig, der kan drømme dig ud over din nuværende virkelig, og er dedikeret til at skabe nye resultater.

Hvordan får jeg adgang til mine programmaterialer?

Dine onlinemoduler og arbejdsark i din Masterclass får du adgang til via programsiden, umiddelbart efter vores opstartsmøde.

Hvad kommer jeg til at lære?

Du vil lære, hvordan du kan arbejde sammen med din underbevidsthed for at få skabe de resultater, og det liv du virkelig drømmer om.

Kan jeg få adgang til programmet fra en mobilenhed?

Ja, programsiden og dine onlinemoduler har du tilgang til både fra din computer og telefon.

Hvornår starter programmet?

Programmet starter NU i det øjeblik du tilmelder dig.