Marlene afholder nogle forskellige events og foredrag i løbet af året, som du kan deltage i. Du kan læse om dem alle her.

Foredragsturné

Hvert år afholdes en foredragsturné rundt i Danmark, hvor Marlene gæster flere byer rundt i hele landet.

Fra Hamsterhjul til Lykkehjul

 – Et foredrag om personlig vækst

Inspirerende og personligt foredrag om vejen til personlig vækst, og om at gøre op med fortiden, og alt det vi tror andre forventer af os.

“ Jeg begyndte at kigge indad, og det gik op for mig at jeg ikke kunne hænge min lykke op på et andet menneske. Jeg var ansvarlig for min egen lykke, mit eget liv. De følelser jeg sommetider gik med indeni, havde ikke noget med ydre omstændigheder at gøre.

Den følelse jeg havde indeni, havde jeg selv skabt, inde i mit hoved, i mit sind. For intet udefra fra kunne tvinge mig til at tænke noget jeg ikke ville tænke.

Den indsigt blev starten på mange års studier og ekspertviden inden for personlig udvikling. I dag er mit livsformål at støtte og inspirerer andre mennesker med at tro på sig selv, gå efter deres drømme og leve meget mere af deres potentiale.

Foredraget Fra Hamsterhjul til Lykkehjul handler om hvordan du som menneske, med ganske enkelte metoder kan træde ud af Hamsterhjulet, og skabe ægte lykke på alle områder af dit liv.

Et foredrag med Marlene Gadeberg giver dig:

  • Håndgribelige værktøjer til at nå dine mål – imens du rent faktisk nyder processen.
  • Et indblik i, hvordan en forståelse af sindet og visualisering kan hjælpe dig med at realisere dine drømme både personlig og professionelt
  • En foredragsholder fyldt med optimisme og nærvær.

 

Billetpris: 199,- inkl. pause med hjemmebag kaffe og kage. Varighed 2 x 45 min.

 

Køb billet herunder. Der er begrænsede antal pladser, så der kan være udsolgt.

ÅBNE FOREDRAG – Nye datoer 2022 på vej…….

Foredrag hamsterhjul-lykkehul