Det lyder måske som lidt af en kontant udmelding. En kær veninde brugte for nyligt denne vending. Jeg har tænkt meget over den, og jo mere jeg tænker over den jo mere mening giver den.

I takt med at den højere bevidsthed lander, så lander også forståelsen af at livet er vores eget ansvar. Vi bestemmer selv og skaber selv vores historie.

Vigtigheden af at være bevidst om sin egen skaberskraft er stor. Langt de fleste tror desværre at livet udelukkende er en stribe af tilfældigheder, og at de ingen indflydelse har på det der sker i og omkring dem. Faktum er at du og jeg er selv kan skabe det liv vi drømmer om.

Så er du i en relation, et job, et parforhold eller ægteskab der ikke nære dig, der ikke længere giver dig lyst til at udvikle, lære mere eller på anden måde er nærende. Ja, så er det på tide at afvikle. At afvikle betyder at man må lukke nogen døre, for at verden kan blive større.

Personligt koncentrerer jeg mig meget om at nyde, lære, udvikle, trives og løfte – mig selv, og derigennem også andre. At være med til at hjælpe andre til selvindsigt, klarhed og mere glæde i livet er en af mine største drivkrafter. 

Har du lysten til at arbejde med dig selv, udvikle dig og din bevidsthed vil en Spirituel Rådgivning helt sikkert være noget for dig.

Jeg ved hvilken vidunderlig verden der venter derude, og jeg vil elske at løfte dig helt derop hvor du har overblik, ro og masser af kærlighed og glæde i dit liv.

Du kan læse mere på www.marlenegadeberg.dk

Kærligst Marlene

Write a comment