Kender du følelsen, du ønsker dig brændende noget, men du får ikke sat handling på, og det forbliver en drøm?

På det ubevidste plan har vi en programmering, gamle paradigmer og overbevisninger, der kontrollere måden vi lever på. De her gamle overbevisninger kan bremse din vækst, og dermed også vejen til et bedre liv. En overvisning kan f.eks. være ” jeg er ikke god nok” eller ” det lykkes nok ikke for mig”

En øvelse der giver dig klarhed.

Sæt dig et behageligt og roligt sted. Tag en dyb vejrtrækning, luk din øjne, og tænk på 3 ting i dit liv du er virkelig taknemmelig for. Lad følelsen fylde hele din krop, måske du får et lille smil på læben når du tænker på det.

Giv nu dig selv lov til at drømme STORT. Hvordan ville dit liv se ud, hvis ikke du havde nogen begrænsninger. Hvordan ville du bo, hvordan ville du arbejde, hvordan ville du rejse, hvilke relationer ville du have og hvordan ville dit kærlighedsliv se ud?

Brug din fantasi, og hold fast i de billeder du ser. Hvis du kan skabe de i dit sind, kan du også skabe det i den fysiske verden. Tænk på Walt Disney, han sagde altid “If you can dream it, you can do it” Og det er så sandt!

Ønsker du succes?

For at leve det liv der er dig værdigt, og som du virkelig vil elske, er det det ikke nok du blot bruger din fantasi. Undersøgelser viser at hvis du ikke har et klart defineret mål, lader du hverdagen og dine omstændigheder sætte dagsordnen.

Vejen til succes, kræver vedholdenhed, og at du får sat handling på. Du bør hver dag afsætte tid til din egen personlige udvikling, og gøre små tiltag der bringer dig tættere på den i virkligheden er. For sandheden er at succes handler om 95% mindset og 5% strategi.

Lige nu er det helt rigtigt tidspunkt

Du bliver ikke mere klar til foranding, bare fordi du udsætter det, tværtimod. Ved at udsætte de ting du drømmer om, signalere du til dig selv, at du ikke er vigtig, at du ikke fortjener bedre.

Den adfærd møder jeg ofte hos mine deltagere på 12 ugers programmet – udlev dit fulde potentiale. Adfærden falder tilbage på den måde vi er programmeret på, og handler om dit eget selvbillede og selvopfattelse. For du kan ikke tage aktion, eller skabe mere end du føler du selv er værd.

Du må aldrig vide hvordan

What??? tænker du måske, jeg skal da have en plan. Nej, ikke som sådan. Du må ikke vide hvordan du kommer i mål med dine drømme, det dræber processen, den skabende kraft, din intuition og fantasi.

Du skal være tilstede i nuet, have et åbent sind, og tro på at du kan. Så viser der sig muligheder, der hver dag fører dig tættere på dit mål.

Ingen drømme er for store

Uanset hvad din sjæl skriger efter, er det muligt. En af de universelle love siger at du ikke kan længes efter noget der ikke er tilgængeligt for dig. Er det ikke en fantastisk viden at få? Men som du sikkert ved er det ikke nok at vide, du skal også praktisere for at få selv at få visdommen.

Det og meget mere, er det jeg lever af at hjælpe og uddanne mennesker til.

Hvorfor vente

Succesfulde mennesker har nogle fællestræk, et af dem er at tage hurtige beslutninger. Du kan blive en af dem, du kan tage en beslutning lige nu, i dag, og tage ansvaret for dig, og skabe det liv du drømmer om.

Jeg vil elske at høre hvad du drømmer om. Du har derfor muligheden for at booke en GRATIS uforpligtende coaching samtale med mig. Samtalen foregår på online platformen zoom, og har en varighed på 30 min.

Samtalen giver dig et overblik over din situation, dine muligheder og hvordan du kommer igang med at leve det liv du drømmer om.

Write a comment