Genkender du følelsen af frustration? Der er nogle ting, eller noget du gerne vil ændre eller udvikle. Men uanset hvor meget energi du bruger på at tænke på det, får du af en eller anden grund ikke sat handling på. Der er noget der bremser dig! Du vil sikkert kunne lave en lang liste af omstændigheder der spiller ind. Ting eller situationer der gør at det heller ikke blev i dag, du tog tyren ved hornene og gjorde noget ved det.

Er du også vred på dig selv?

Alene følelsen af ikke at gøre noget, kan næsten få det værste frem. Du bliver vred på dig selv, og dine nærmeste og du føler at alle andre arbejder imod dig. Dybest set er du godt igang med at grave en grøft, der dag for dag bliver mere og mere vanskelig at komme op af.

Er du også hende der kan selv og vil selv?

Mange af mine klienter møder jeg lige der, de kommer når de forgæves har forsøgt at komme op af grøften ved egen hjælp. Det er det klassiske eksempel på den stærke kvinde, der kan selv og vil selv. Måske kender du hende?

Jeg kender hende ihvertfald godt, for en yngre udgave af mig havnede ofte på bunden af grøften. Det tog mig enormt mange år og resurser, at indse at det ikke var et svaghedstegn at bede om hjælp. Så i perioder kunne jeg gå rundt og være enormt frustreret og vred, allermest over og på mig selv.

Vreden gør sjældent noget godt for dig, eller dem du lever med. Men det behøver jeg vist ikke komme nærmere ind på.

Øvre begrænsninger handler om at turde!

Tilbage til starten, nemlig at du ikke får handlet på de ting du dybest set gerne vil ændre, og som betyder noget for dig. Grunden til at du ikke får handlet, er at du sætter en masse øvre begrænsninger for dig selv. Og hvorfor gør du, og så mange andre det? Det gør vi fordi vi dybest set er bange for at fejle!

Så i bund og grund betyder det at du er styret af angsten for ikke at slå til. Tag en dyb vejrtrækning og mærk efter, hvad den kendsgerning gør ved dig……..

Er dit fundament stærkt, eller trænger det til et eftersyn?

For at du kan ændre og udvikle dig selv, skal fundamentet være på plads. Et stærkt personligt fundament, indeholder bla.en god portion selvværd, selvkærlighed og selvrespekt.

Er det nu nok er nok, og er du klar til at tage næste skridt? Har du lyst til at en gang for alle at få hjælp, og redskaber til at få styrket dit fundament?

Jeg vil gerne tage dig i hånden.

Står du også på bunden af grøften, og er du klar til at række hånden ud, så hjælper jeg dig hjertens gerne.

Læs her, hvordan Carina oplevede et samarbejde med mig:

Jeg vil gerne sige tak, Marlene. Ikke nok med at du kan fortælle mig nogle ting som ingen andre ved, så har du hjulpet mig til at give mig selv et skub i en retning, hvor jeg er mere opmærksom på mig selv, mine behov og mine omgivelser. Min oplevelse hos dig har været både tankevækkende og også lærerig, da du har hjulpet mig igang med at “finde mig selv”. Du har bekræftet mig i hvem jeg er, og hvad jeg står for som menneske. Endvidere kan jeg godt lide, at du har givet mig nogle redskaber med hjem, så jeg ikke falder tilbage i samme “rille”. Tusind tak” – Carina

Har du også lyst at høre hvordan jeg kan hjælpe dig?

Book en gratis afklarende samtale, så du også kan tranformerer endnu mere af din frustration til glæde.

Kontakt mig på telefon eller mail for spørgsmål, eller book tid til en gratis afklarende samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Write a comment