Det er min fulde overbevisning at vi alle kan skabe netop det liv vi drømmer om. Intet er for stort, skørt eller mærkeligt. Det handler om at leve det liv der er nærende for dig, og som du hver dag glæder dig til at stå op til.

Derfor er det så svært

For mange kan det være svært at skabe det liv de drømmer om, er det også det for dig? Er du styret af janteloven, og hvad andre mennesker tænker om dig?

Har du tung bagage med fra barndommen, der hænger som en sort sky over dit hoved, med en masse burde og skulle?

Er du bange for ikke at slå til? Er du bange for at stå op for dig selv, og virkelig mærke efter hvad du har lyst til?

Eller ved du slet ikke hvad du drømmer om?

Der skal handling på, det handler ikke om at turde!

Fat mod der er håb forude! Ønsker du forandring, og er du klar til at tage ansvar for dit eget liv og velbefindende?

For det handler ikke om at turde, eller om mod, eller om at skille sig ud fra mængden…..niks, det handler dybest set kun om DIG.

Det handler om at du skal finde ind til DIN kerne, DIN passion og LEVE dit liv.

Jeg ved hvad der virker

Måske tænker du, at det kan hun sagtens skrive. Og ja, det kan jeg sagtens “bare” skrive, men fakta er at jeg ved hvad der virker, for jeg har selv gået vejen.

Og for at få et resultat, må du sætte handling på. Og jeg ved det kan være svært at komme op af den grøft du har gravet.

Derfor har jeg 3 gode råd til dig der gerne vil skabe det liv du drømmer om. Det er nogle forholdsvis simple ting, du kan begynde på allerede i dag.

3 gode råd til dig der gerne vil leve det liv du drømmer om

 

  • Mit første og mit absolut vigtigste råd til dig er: BED OM HJÆLP! Du kommer ingen vegne uden at bede hjælp. Ræk hånden ud, og se det som en styrke fremfor en svaghed.

 

  • Mit andet råd til dig er at lave et dream board. Undersøgelser har vist at ved visualisere dine drømme, er chancen for at du kommer i mål med dem 80% større, end vis ikke du visualisere dem. Så sæt igang! Få fat på en stor planche, en masse magasiner, eller find billeder på nettet og print dem ud. Lav dit dream board med billeder og tekster der understøtter dine drømme. Hæng det op det sted hvor du kan se det hver dag.

 

  • Mit trejde råd til dig er at du hver dag skriver 3 ting ned du er taknemmelig for. Øvelsen kan til start være svær, men hold ud, det bliver nemmere jo flere gange du har lavet den. Køb et smukt kladdehæfte eller kinabog, og læg den på dit sengebord  så du hver aften kan notere hvad er taknemmelig for i dit liv.

 

At virkelig skabe det liv du drømmer om er en process, for at få succes er det vigtigt du har de rigtigte værktøjer.

Jeg arbejder ud fra nogle enkelte, men meget kraftfulde livsprincipper. De har hjulpet mig til et liv der på alle måder meget mere nærende og glædesfyldt.

Har du også lyst at høre hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe det liv du drømmer om?

Book en GRATIS afklarende samtale.

Kontakt mig på telefon eller mail for spørgsmål, eller book tid til en gratis afklarende samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Marlene

Write a comment