Balance handler rigtigt meget om at følge sit hjerte og sine behov. Alt i livet er en balance, du kender sikkert også til talemåden “for meget og for lidt”

Den eneste der kan vurderer hvad der skaber balance i dit liv er DIG. Men i vores samfund er der desværre rigtig mange bud, og anvisninger på hvordan vi skal leve vores liv. Og det kan være svært ikke bare at følge strømmen, og gøre det som alle andre gør.

STOP OP og TÆNK!

Men stop lige op engang og TÆNK…..det giver jo slet ikke nogen mening at du skal gøre ligesom alle andre! For du er unik, og skal finde din egen vej at gå.

Der vil hele tiden være nye trends der sætter dagsordnen når det gælder livsstil, job, kostråd, børneopdragelse osv. Nogle af rådende virker for nogle, andre gør ikke. Vigtigheden er hvad der fungerer for dig!

Jeg siger ikke du selv skal opfinde alle de dybde tallerkener, men jeg synes det vil være en god ide at du tager stilling til hvordan du bedst muligt lever et liv i balance.

Du er unik, så selvfølgelig passer du ikke ned i en kasse.

Vi er hver især unikke, og for mange af os er det mega svært at skulle passe ind i alle samfundets kasser. Er du til og med også særlig sensitiv, bliver det ikke ligefrem lettere. Du kommer hurtigt til at gå rundt med følelsen af at være forkert, og ikke passe ind.

Lad os nu sige at du trives bedst med at arbejde 31 timer i ugen, istedet for 37, så har du allerede skabt grobund for en ubalance her.

Det kunne også være at du som kvinde har brug for mere ro og hvile under din menstruation, og det bedste ville være et par fridage i den periode, men det overhører du og knokler derud af.

Måske følger du et råd der siger dit barn skal lærer at sove for sig selv, men dybest set vil du allerhelst have det tæt på dig. Det kunne også være du er hoppet med på crossfit bølgen, selvom din krop skriger efter yoga.

Der er ikke noget der rigtigt eller forkert. Og du er IKKE forkert, men hvis dine valg ikke kommer fra det dybeste sted i dit hjerte, kan du komme til at føle dig forkert.

Valget er dit

For virkelig at leve et liv i balance, skal du først og fremmest vælge at det er det du vil. Jeg ved at der en masse valg at træffe i den forbindelse, og der vil være mange mennesker der måske ikke forstår dine valg. Men når alt kommer til alt er dit liv, og dine valg der betyder hvorvidt du lever i balance eller ej.

Jeg har en lille øvelse til dig, hvor det er forbudt at tænke ”  det kan man da ikke”……

I denne øvelse er det meningen at du skal tænke ud af boksen, tænk løsninger frem for begrænsninger. Og vigtigst af alt, mærk efter hvad DU har brug for.

Giv dig selv følgende spørgsmål, skriv dem gerne ned.

Hvad skaber ubalance i mit liv?

Hvilke værdier går du på kompromis med?

Hvad skal ændres ? – Vælg to fokusområder.

Hvornår er jeg i balance?

Hvad skal der til for at jeg føler mig i balance, og så vidt muligt forbliver i den?


Jeg håber at den lille øvelse har givet dig stof til eftertanke.

Er du der i dit liv hvor du gerne vil ændre måden du ser verden på, og leve mere i balance, så lad mig hjælpe dig videre på din personlige rejse.

Har du også lyst at høre hvordan jeg kan hjælpe dig?

Book en GRATIS afklarende samtale.

Kontakt mig på telefon eller mail for spørgsmål, eller book tid til en gratis afklarende samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Marlene

Write a comment