Føler du at det er ren overlevelse, og at den ene dag bare tager den anden.

At rejse er at leve, du kender sikkert det berømte citat fra H.C Andersen. Og der er så meget sandhed i den sætning, hvad enten man relatere til en ydre eller indre rejse. Når du glemmer at leve, er det ofte fordi livet, og alle de praktiske gøremål har overhalet dig indenom. Indenom fordi du slet ikke har set det komme.

Pludselig står du et sted i livet, hvor der mangler glæde, passion, gode oplevelser og god energi. Det kan komme som et chok for mange, og alle livets store spørgsmål springer nu frem som trold op af en æske. For mange kan det virke overvældende, og ende ud i en livskrise.

Men der er ikke noget der ikke er så dårligt, at det ikke er godt for noget siger et gammelt ordsprog.

Og alt hvad du oplever som udfordringer, er der læring i, så fortvivl ikke!

En af  årsagerne til at du havner i disse livskriser, er at du har glemt at mærke dig selv og dine behov.

Du er hoppet med på hamsterhjulet, du følger strømmen, og forsøger at leve op til alle de krav og forventninger du føler omverdenen har til dig. Du er stoppet på din egen indre rejse, og gået i stå.

Sandheden er at din største fjende er dig selv.

Du forsøger at flygte fra noget du i virkeligheden ikke kan flygte fra. Du bliver i hamsterhjulet, og løber bare endnu stærkere, med stress og depressioner til følge.

Indtil den dag hvor du stopper op, mærker dig selv, og finder ind til hvad det i virkeligheden handler om.

Det første skridt på vejen væk fra ren overlevelse – Sådan gør du.

Stop op, træk vejret, giv dig selv lov til blot at være, uden at skulle gøre. Dernæst handler det om at turde sætte spørgsmål tegn ved måden du lever på. Spørg dig selv, om du lever det liv, du i virkeligheden drømmer om.

Hvis du med hånden på hjertet kan sige NEJ, er der grobund for at gå fra overlevelse, til rent faktisk at nyde livet.

Start med én lille ting i dag. Hvad er én ting du kan gøre i dag for at nyde DIT liv – bare en lille smule mere. Gør det! I dag!

Jeg har selv været der.

Jeg kender hamsterhjulet, og rejsen væk derfra. Særdelses godt endda, for jeg har selv været der. Jeg ved springet kan virke uoverskueligt, men det er det hele værd! Jeg har selv gået vejen, og jeg vil elske at hjælpe dig videre på din indre rejse.

Lad mig hjælpe dig.

Vil du også høre hvordan jeg kan hjælpe dig med at leve istedet for at overleve, så book tid til en gratis afklarende samtale, varighed ca 20 min.

Du booker din tid HER.

Write a comment