Kender du følelsen? Du har lige været der, masser energi, glæde og overskud. Det hele kører, og du har overblikket. Og BUM, så er du tilbage der hvor du ikke gider være særlig længe af gangen. Der hvor du tænker mere end du handler, og du ligesom bare træder rastløst rundt i hamsterhjulet. Der hvor du er energiforladt og lidt små ichi bitchi.

Bare roligt det er helt normalt

Jeg kan berolige dig med at du ikke er den eneste. Det er helt normalt! Og er du kvinde, så følger du en cyklus, både din egen men også månens. Det betyder at du konstant er foranderlig, der ikke noget der er stationært, og det er helt normalt.

Hvorfor er det vi helst vil leve uden de store udsving, eller vil vi nu også det?

Det kan føles som det nemmeste, men jeg tænker faktisk også at du ville komme til at kede dig en smule hvis ikke du, verden og månen var foranderlig.

Du kan finde en lettelse og ro, ved at opdage hvor meget du selv kan gøre for at din energi kurve ikke føles helt så svingende.

Måske handler det mere om at leve efter din cyklus, end med din cyklus.

Det jeg mener er, at hvis du nu starter med at acceptere at dit energiniveau, og din mentale tilstand er svingende i løbet af en cyklus, det vil sige 29 dage.

Hvis du vidste at når det er fuldmåne plejer du at have det på en bestemt måde, og når det er mørkmåne har du f.eks ekstra meget brug for hvile og alenetid.

Så i stedet for at forsøge at passe ind, kan du starte på at leve efter din cyklus.

Vi er på 24/7….jeg bliver helt forpustet bare ved tanken

Det der sker i dag er at vores samfund er strikket sammen på en måde at det forventes at vi giver “den gas” 24-7, at vi både kan passe et fuldtidsjob, opdrage børn, træne til et marathon, have et socialt liv, være en god kone/kæreste og så lige passe de sociale medier, ej at forglemme……pyha jeg bliver næsten helt forpustet blot ved at remse det op.

Men hør kære medsøster, det har ALDRIG været meningen! Det er bla. derfor at der er så mange kvinder der bliver ramt af livsstilssygdomme, depressioner, mindre værd, og bliver skilt som aldrig før.

Mine 5 gode råd til dig der gerne vil være i flow

  1. Lyt til din krop og sjæl – det er ok at sige NEJ tak.
  2. Accepter at din cyklus, livet og dit energiniveu er foranderligt.
  3. Start på at lave din helt egen cyklus kalender, efter 3 måneder vil du kunne se et mønster og på den måde lære dig selv og din cyklus meget bedre at kende. Jeg anbefaler denne fra jordens kvinder.
  4. Vær bevidst om hvad der nærer dig, og find 2-3 aktiviter der du kan ty til når har behov for at gøre noget godt for dig selv – det kan være en gåtur i naturen, et varmt bad, at læse en bog eller lign.
  5. Drop den dårlige samvittighed, og sig til dig selv at du er okay som du er, og du gør det bedste du kan.

 

Vil du vide hvordan jeg kan hjælpe dig?

I mit arbejde møder jeg rigtigt mange kvinder, der er havnet i en negativ spiral. De føler at den ene dag blot tager den anden, og at de er ved at drukne i gøremål og præstationer. De er blevet den værste
udgave af sig selv.De siger til mig “Hvis bare kunne få mere glæde og overskud…Hvis bare jeg vidste hvilken retning jeg skal gå i…Hvis bare jeg kunne tage de rigtige beslutninger…”

Derfor har jeg sammensat et forløb hvor vi starter med at finde ind til DIN kerne, dine værdier og drømme. Vi arbejder med tid til fordybelse, og med at genfinde forbindelsen til din sjæl. Det er forløbet hvor du går fra fortvivelse til klarhed.

Jeg arbejder ud fra det hele menneske, og der er en stærk sammenhæng mellem krop, sind og sjæl i forløbet.

I forløbet bliver du kærligt guidet, så du igen kan føle livsglæde, vitalitet og “din indre feminine urkraft”

Sådan kommer du igang

Du er altid velkommen til at booke en gratis afklarende samtale. Vi aftaler et tidspunkt hvor du ringer mig op, her taler vi om din situation, og hvilke muligheder jeg kan tilbyde dig.

Mange starter også med at booke en 1:1 session, og så tager vi den derfra.

Det vigtigste er at få sat handling på, så du kan leve som den bedste udgave af dig selv.

Kærligst Marlene

Write a comment