“There is a crack in everything, thats how the ligth gets in” – måske er det en helt ny måde for dig at se verden på? For mig var netop dette citat en øjenåbner, for jeg oplever ofte at hos mange mennesker, er det kun det perfekte der er velkommen. Men det er jo som regel når situationen er alt andet end perfekt, at vi lærer og udvikler os allemest!

Lærer vi at se vores udfordringer i livet som en gave, se dem som et spejl der viser os hvad der foregår inden i os selv. Så lærer vi at se udfordringerne som noget postivt, reflektrere over hvad vores følelser i den givne situation egentlig handler om. Handle på det, og på den måde komme videre, som stærkere og klogere mennesker.

Så for at lukke lyset ind, skal der altså være nogle sprækker. Find roen og troen på at alt er præcis som det skal være.

Write a comment