Kan du være en anden end den du er? Både ja, og nej. Men du kan være blevet så meget væk fra dig selv, at du helt har glemt hvem du i virkeligheden er og hvad du står for.

Det sker for rigtig mange kvinder, og de opdager det typisk først i 30-40 års alderen. Mennesker vil gerne passe ind, og være en del af et fællesskab. For at have følelsen af at man passer ind, er det ofte nødvendigt at tilpasse sig. Tilpasningsevnen er god at være i besiddelse af, hvis ikke den vel og mærke overskygger den man i virkeligheden er.

Skab et værdibaseret fundament

Og det er her, det begynder at blive farligt, for pludselig har ord som “bør og skal, og jeg kan heller bekendt ikke at”…..stærkere end “jeg har brug for”. Virkeligheden er at du har mere travlt med at gøre hvad der forventes, eller hvad du tror der forventes, istedet for hvad du i virkeligheden har lyst til.

Det handler om værdier, og om at leve et værdiskabende liv, der giver mening for dig! Måske har du aldrig tænkt over hvad dine værdier er, og derfor har du måske også oplevet at du har taget beslutninger der på den lange bane ikke fungerede for dig. At kende og holde fast i dine værdier, er fundamentet for et liv i balance og alignment.

Sådan lever du i alignment

At leve I alignment er at leve som den du er, hvor du giver plads til den du er. Der hvor du tager beslutninger fra hjertet, lytter til din intuition, og lyser som det fantastiske mennesker du er.

Rejsen hjem til dig selv, starter den dag hvor du vågner op, og ønsker  noget andet og noget mere. Der hvor nok er nok, og du ikke længere vil nøjes. At starte rejsen hjem til sig selv, føles som en opvågning, som en hel ny verden der åbner sig for dig. Smerten du har båret på så længe, forløses stille og roligt. Måske den aldrig helt forsvinder, men du lærer at leve med den, istedet for imod den.

Du behøver ikke at kende vejen for at gå den, du skal blot være villig til at starte og tage det ene ben foran det andet. Jeg hjælper dig med at se dit potientiale, og mærke hvem du i virkeligheden er.

En smuk oplevelse

Jeg husker tydeligt første session med en ganske særlig kvinde. Det var en session under åben himmel i skoven. Hendes fine energi var i et alt for højt gear. Da vi startede ud med at gå, vidnede hendes alt for hurtige gang og åndedræt også om, at det var på tide at stoppe op, og mærke efter på et sjæleligt plan.

Jeg inviterede hende til at stoppe op, og tage nogle dybe åndedræt, og sammen var vi stille for stund. Allerede der fornemmede jeg at der landede noget i hende.

Jeg er altid meget ærlig omkring hvad jeg fornemmer, og hvad jeg ser af potentialer. Og det var jeg selvfølgelig også denne dag. Det blev starten på et nyt kapitel, og forleden fik jeg denne skønne besked fra hende.

“For mig startede den her rejse den dag i skoven med dig 🌿 det er lidt over to år siden nu. Jeg tror ikke selv jeg var klar over, hvad det satte igang, men jeg er så taknemmelig for det nu 🙏

Masser af kærlighed og healing til dig”

Det er de smukkeste og mest livsbekræftende rejse at være vidne til, og jeg dybt taknemmelig for at få lov at leve min passion ud,  at hjælpe andre kvinder med at finde hjem igen.

Vil du gerne vide hvordan jeg kan hjælpe dig med at træffe de rigtige til og fravalg?

Book en GRATIS afklarende samtale, hvor vi sammen lægger en plan for din personlige udvikling.

Kontakt mig på mail for spørgsmål, eller tid for en gratis afklarende samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Marlene

Write a comment