Lever du også på autopilot, og lader ydre omstændigheder og omverden forme dit liv. Er du blevet tilskuer til dit eget liv, i stedet for at være deltager.

Hvis du har det på den måde, er jeg ret sikker på at du ikke er specielt tilfreds med det liv du lever, har jeg ret?

Har du et mål, eller en drøm, eller har du slet ikke tilladt dig selv at tænke den tanke, at der er mere til dig. Sandheden er, at ALT hvad du ønsker eller drømmer om er muligt. Men du er din egen største begrænsning

Der findes 3 slags mennesker:

1. Der er dem der FÅR det til at ske

2. Så er der dem der SER det ske

3. Og så er der dem der tænker ” Hvad skete der lige der”

Du kan allerede i dag tage en beslutning om hvilken kategori, du vil tilhøre. Begynd at tage handling! Bliv kaptajn på dit eget skib, tag chef kasketten på, tag ansvar for dit liv, og skab et liv du vil elske.

At vide HVORFOR du ønsker at skabe netop den forandring du drømmer om, er 1 million gange mere vigtigt end at du vide HVORDAN du får skabt det.

Tag et stykke papir og en blyant, og skriv alt det ned du drømmer om. Vælg derefter 3 ting ud, som du arbejder i dybden med, og spørg dig selv HVORFOR du netop ønsker lige nøjagtigt det.

At vide HVORFOR er 1 million gange vigtigere end HVORDAN

Når du kender dit hvorfor, er alt muligt, for så ved du hvad der motivere dig, og du vil hver dag kunne spørge dig selv, om de valg du tager og dine prioriteringer er i tråd med dit HVORFOR.

Giver dit HVORFOR værdi for dig, så kommer motivationen af sig selv, og vil vokse dag for dag . Motivationen starter med et billede i dit sind, hvor du ser dig selv i en position, der er meget bedre end du befinder dig i lige nu.

Vil du gerne have mere inspiration direkte i din indbakke – så tilmeld dig mit nyhedsbrev HER.

Write a comment