Kender du den situation hvor du får en følelse, og at du tænker hvor kom den fra? Det kan være at du bliver vred, ked af det, såret, bekymret eller noget helt andet. I den givne situation kan det opleves som en overreaktion, og følelsen er meget stærkere end du havde forventet, eller måske kommer den helt uventet.

Har du på et tidligere tidspunkt i dit liv f.eks oplevet svigt af større eller mindre grad, og ikke fået bearbejdet det. Kan en lignende situation hvis du lander i sådan en, tricke det du har oplevet.

Prøv at forestil dig, at du har gået med en meget meget tung rygsæk på ryggen, på et tidspunkt vælger du at tage rygsækken af og låse den inde i et rum. Når du senere i livet beslutter dig for, eller bliver “tvunget” til igen at skulle vandre med en rygsæk, ( billedligt talt ) så får du ikke tilbudt en tom rygsæk…..nej, du låser døren op til rummet, og der står den store tunge rygsæk, du tager den på, går i knæ….og ved ikke hvordan du kommer op igen.

Og selvfølgelig gør du ikke det, for du du har ingen redskaber til at rejse dig med. Det handler ikke om at du er svag, dum eller tosset. Det handler om at du endnu ikke har været klar til at sætte dig på gulvet med din store rygsæk, åbne den, kigge ned i den, for derefter at tage indholdet ud. Sommetider er der så meget i din rygsæk, at du har brug for en hjælper, der på en kærlig og ærlig måde kan hjælpe med at sortere indholdet sammen med dig.

Nogle af tingene kan nærmest være groet fast til rygsækken, andre ting være foklædt som noget de i virkeligheden slet ikke er, mens andet kan være gemt i hemmelige rum. Nogle gange er der både store og små rygsække, og nogle gange kan vi have samlet rigtig mange rygsække i det aflåste rum.

En hjælper kan være en spirituel rådgiver, terapeut, coach eller en helt anden. Når du har får lettet, og ryddet op din rygsæk, kan du tage den på igen, løfte dit hoved, se nye veje og gå glad og ubesværet videre.

Er du der hvor du først er ved at overveje at låse op til rummet med alle rygsækkene. Eller er du der hvor du allerede har forsøgt at bære nogle af dem, men gået i knæ op til flere gange. Eller er du begyndt at sortere, men er gået i stå. Jeg vil elske at hjælpe dig, uanset hvor i din proces du er.

Livet skal være en nydelse, fyldt med kærlighed og glæde. Ikke et langt knokleri, asen og masen med tunge og besværlige ryksække.

Write a comment