Nu synger året snart på sidste vers, og 2018 står og venter. Måske har du allerede lagt planer for det nye. Hvad med nytårsforsætter – bruger du det?

Et nyt år giver anledning til nye begyndelser. Måske er du en af dem der har nytårs fortsæt, eller blot ønsker nye tiltag i dit liv. At gøre dig nogle tanker og sætte dig nogle mål kan være et godt skub, især hvis du deler det op i små bidder. Det drejer sig alt sammen om bevidsthed, og hvad du vil have fokus på. Og husk den selvkærlige indgangsvinkel når du er i en forandrings proces, nye vaner kræver tid.

Et spændende spirituelt år venter

Kigger vi med spirituelle briller markerer år 2018 begyndelsen på en ny retning. Det er et elleve år, og elleve er et betydeligt åndeligt tal og har været en faktor i mange verdenshændelser. Dette elleve år vil bringe en ny følelse af tolerance rundt om i verden, da forandring og innovation bliver umulige at stoppe eller ignorere!

Året hvor trivsel, kærlighed og skaberkraft styrer

2018 er også året hvor du inviteres til at arbejde med din passion, og følelse af tilhørsforhold, og især de kvaliteter der kommer fra din skaberkraft.

I løbet af dette år vil en følelse af at være på det rigtige sted, være som en indikator for dig. Som en guideline, du kan stole på, og tage beslutninger udfra. Vær opmærksom på at du først og fremmest trives der hvor du ligger din energi, hvad enten det er job, kærlighedsforhold eller relationer.

Året kommer til at handle meget om at have modet til at stole på din egen evne til at gøre, det du elsker. 

Så der er alt i alt et spændende og udviklende år forude.

Jeg mærker en zen agtigt energi er på vej

Jeg ser frem til det nye år og jeg kan mærke energien bliver anderledes og mere afslappende, sådan lidt mere zen agtigt. Altså et år der kommer til at foregå i et ganske andet tempo, lyder det ikke skønt?

Som den nysgerrige sjæl jeg er, opdager jeg stadig nye sandheder og metoder jeg kan bruge i mit privatliv, job og i mine sessioner med klienter. I det kommene år kommer jeg til at dykke endnu længere ned, og ind i det hele menneske, ro, fordybelse, balance, naturlig helbredelse, healing og meget mere.

Jeg er ved at planlæge nye kurser og workshops, og glæder mig også til at hjælpe en masse kvinder gennem mit nye 1:1 forløb “Genfind din feminine urkraft”

Hvordan skal din rejse hen til målet være?

Selvudvikling behøver ikke at være tungt og skyggefyldt. Langt fra faktisk, jeg er enig i at du ikke kommer udenom ting der berører dig og gør ondt. Men det er vigtigt at du lærer at nyde rejsen, og ikke kun higer efter målet. Lærer du det, vil du blive beriget med så mange positive indsigter undervejs.

De følelser og sider af dig selv du helst ikke vil have frem i lyset, er netop dem du kan lære og udvikle dig af. Jeg ser det som noget der skal heales og have opmærksomhed, for at du kan slippe det på en kærlig måde, og få frigivet energi. Det er bla noget at det jeg arbejder rigtigt meget med i mine sessioner.

Sådan giver du slip på det gamle med et lille ritual

Gør dig nogle tanker om hvad. du gerne vil give slip på, for at kunne blive fyldt op med positivitet og glæde. Du kan med fordel lave et lille ritual ud af det.

Den ene måde at gøre det på, er at skrive det du ønsker at give slip på ned på et stykke papir, og bagefter brænde det ved en lille bål ceremoni. Du kan også finde en sten, stor som lille, smide den i havet imens du visualisere det du gerne vil give slip på.

Har du også lyst at høre hvordan jeg kan hjælpe dig i år 2018?

Har du taget en beslutning om at 2018 skal være året hvor du kommer i mål med dine drømme, og får mere balance og glæde i dit liv? Så vil jeg elske at hjælpe dig.

Kontakt mig på telefon eller mail for spørgsmål, eller book tid til en gratis afklarende samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Marlene

Write a comment