Kender du følelsen af at være stagneret, at sidde fast i livet og ikke komme nogen steder? Du har en masse drømme, gode ideer og visioner du gerne vil føre ud i livet. Du har måske en ide om hvordan du gerne vil have dit liv skal udfolde sig, men du har svært ved at finde vejen dertil.

Hvad holder dig tilbage?

Mange mennesker, tør ikke drømme stort, for tænk nu hvis janteloven kommer med den store hammer og dunker dem i hovedet….tænk hvis du kom til at tro du var noget, at du var mere end andre!

Prøv at vend den om engang, tænk hvis du turde tro på du var mere end andre, at du turde bære den attitude med stolthed. Stoltheden over at bryde normen, at turde drømme stort, at handle på det du mærker, at lytte på din sjæls kalden, og komme i mål. Hvordan ville dit liv så se ud.

Fuck janteloven

Jeg er kæmpe fan af fan af “fuck janteloven”. Der er to slags mennesker dem der elsker janteloven, og dem der hader den. Den store forskel på de to typer mennesker er, at dem der hader den, får realiseret sig selv og sine drømme.

De får rent faktisk skabt det liv de drømmer om, imodsætningen til de andre som lever efter janteloven, og bare nøjes med at drukne deres drømme i kliché agtige begrænsninger.

Hvilken kategori vil du helst være i?

Den gode nyhed er, at du bestemmer selv hvilken kategori du vil tilhøre. Det er dig og dig alene, der bestemmer hvilket liv du vil leve. Forandringer kræver action. Så har de tiltag du gjort i dit liv indtil videre, ikke bragt dig derhen hvor du gerne vil, både mentalt og fysisk, så gør noget ved det.

Få sat handling på nu

Det er ikke så vigtigt hvor mange gange du prøver, det vigtige er at du bevidst arbejder dig hen imod målet. Det handler om at få sat handling på!

Træd nu ud af det hamsterhjul!

Træd ud af hamsterhjulet og lev livet 100%. Det har aldrig været meningen du skulle løbe rundt med tungen ud af munden, og knokle, for at så en dag falde om, og forlade denne verden ( I know det er sat lidt på spidsen)

De eneste begrænsninger du har, er dem du har i dit eget hoved.


Lyst til forandring, og til at starte et nyt kapitel i dit liv? Så er lige nu et rigtigt godt tidspunkt at starte.

Kontakt mig og hør hvordan jeg kan hjælpe dig i mål med dine drømme.

Write a comment