Eller lader du din skæbne være op til andre. Måske er du af den overbevisning at din skæbne allerede er forudbestemt.

For at skabe netop det liv du drømmer om, er det dig selv der skal tage ledelsen og ansvaret. Lader du det op til andre, risikere du at ende et helt andet sted end du inders inde ønsker.

Alt for mange drømme ender i hovedet eller på papiret.

Du kender det sikkert godt, du har en masse drømme og planer. Nogle af dem har du måske skrevet ned, andre har du blot i dine tanker. I mange tilfælde forbliver de der, og du får aldrig ført dem ud livet, eller forfulgt de drømme du har.

Hvad er dit mål

Som start vil jeg sige at der er ikke nogen drømme eller ønsker der er for store. Det hele afhænger af dit mindset og din bevidsthed. Så sæt dig ned, mærk efter hvad du virkelig drømmer om. Måske har du gemt dine drømme så langt væk, at du ikke kan nævne nogen. Måske skal du bare have hjælp til at turde sige dem højt.

Tag lederskab

For at ligge en holdbar plan er det dig der skal tage lederskabet for dit eget liv. Hvis der er elementer i dit liv du ikke synes fungerer, så er det dit ansvar at ændre det.

Vi spænder ben for os selv, og bilder os selv en hel masse ind. 

Noget vi mennersker er rigtigt gode til, er at lade os stoppe øvre begrænsninger. En øvre begrænsning kan f.eks være at du inderst ikke føler du har fortjent succes, eller du siger til dig selv at du aldrig lykkes med noget.

Alt det er noget der foregår oppe i vores hoveder, vi bilder os selv en masse ind, og vi ender med at spænde ben for vores egen lykke. For at være en god leder for dig selv skal du være dygtig til at lytte efter dine behov, og vide hvad der booster din selvtillid.

Tankens kraft

Når vi nu kan tænke os til ikke at tage ansvar, og til at gamle overbevisninger holder os tilbage. Så kan tankerne også hjælpe os i den positive retning. Som jeg plejer at sige ” Man må aldrig underkende tankens kraft” Det betyder i store træk at det som du tænker, bliver virkelighed…..skræmmende ikke?

Har du brug for hjælp

Vil du også gerne tage lederskabet for dig eget liv, på en nærende og nydelsesfyldt måde?

Book en GRATIS afklarende samtale, hvor vi sammen lægger en plan for din personlige udvikling.

Kontakt mig på telefon eller mail for spørgsmål, eller tid for en gratis afklarende samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Marlene

Write a comment