For at kunne udvikle dig, og skabe en vedvarende forandring er der 3 ting du skal være bevidst om.

1. For at skabe noget nyt, skal du give plads. Det at du ønsker dig noget, men ikke skaber plads mentalt, eller tidsmæssigt er nok den største fejl, de fleste begår.

Mange mennesker drømmer om forandring, drømmer om at skabe noget andet. Men de glemmer at tage et bevidst valg, og give plads til det. Hvis du f.eks ønsker dig at være selvstændig, skal du skabe plads i din kalender. Du skal sætte dig et mål, være vedholdende og holde fokus på det du virkelig drømmer om.

Jeg havde selv været selvstændig af flere omgange, inden det gik op for mig, hvorfor jeg aldrig havde skabt den succes jeg drømte om. En af de ting der spændte ben for mig, var at jeg ikke havde et klart defineret mål. Jeg lod omstændighederne styrer mine valg, og mine prioriteringer. Jeg mistede fokus, og synes det ofte blev for knoklende.

I dag har jeg knækket koden, og jeg forstår vigtigtheden af at gå til hovedårsagen, når du arbejder med det mentale. Det er den eneste måde, som du kan omskrive din fremtid på, dermed skabe nye resultater.

2. Tilgivelse giver et skift i din perception, som gør dig bevidst om kærlighedens tilstedeværelse. Tilgivelse sætter dig fri.

For at give plads, skal du have ryddet op i din fortid. Du skal arbejde dig igennem processen hvor du tilgiver de mennesker der har såret dig, og gjort dig ondt. De mennesker du har sværes ved at tilgive, er de mennesker du mest har brug at kunne tilgive. Det kræver øvelse, men når du først har fået frigivet alt den vrede, skuffelse og sorg, vil du opdage at kærligheden og nye muligheder får plads til at gro indeni dig.

3. Du bliver ikke succesfuld ved at gøre bestemte ting – men du bliver succesfuld ved at gøre tingene på en bestemt måde.

Vi kobler ofte succes sammen med hårdt arbejde, at gøre som de andre, gå med strømmen, og følge en bestemt “opskrift”. Det er en fælde mange falder i, og det skaber sjældent den forandring de i virkeligheden drømmer om.

Når du har sat et mål, og holder fokus, vil du opdage hvilken retning du skal gå. At skabe vedvarende forandringer, kræver nye rutiner og vaner. At du gør tingene på en bestemt måde, der nærer både din krop og din sjæl.

Det og meget mere, hjælper jeg mennesker med. Jeg har de sidste 8 år arbejdet med personlig udvikling, og selv gået vejen.

Så står du et sted i dit liv, hvor du virkelig gerne vil noget andet, det kan være jobmæssigt, relationsmæssigt, sundhedsmæssigt, udviklingsmæssigt eller noget helt andet?

Så ansøg om et GRATIS 1:1 opkald med mig, hvor vi tager udgangspunkt i din situation, og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Vil du gerne have mere inspiration direkte i din indbakke – så tilmeld dig mit nyhedsbrev HER.

Write a comment