En sjæleven er et menneske du føler du kender, allerede ved første øjekast. Også selvom din fornuft og dit ego, siger noget andet. Der sker nemlig noget helt specielt og magisk, når vi møder en sjæleven. Der opstår en genkendelighed, og vores lille sjæl inden i jubler af glæde.

Følelsen kan man sammenligne med den man har når man møder en god ven man ikke har set længe. Og det er faktisk lige netop det der sker, når du møder en sjæleven (igen).

Den spirituelle verden er naturlig for mig, også reinkarnation, altså at vi bliver født igen. Så det er min overbevisning at vi i løbet af vores liv (og tidligere liv), laver sjæleaftaler. En sjæleaftale er en aftale vi laver med en anden sjæl, om at mødes igen i et andet liv. Man kan indgå mange sjæleaftaler, og årsagerne kan være mange. Uanset hvad årsagen er, munder den ud i en dyb kærlighed.

Måske nåede vi ikke alt det vi gerne ville sammen, måske er der noget vi skal fortsætte sammen, måske er der noget vi skal give slip på sammen, måske er der noget vi skal lære sammen, eller hver for sig.

At møde en sjæleven, kan være forvirrende, spændende, dramatisk og ikke altid ukompliceret. Men når vi ved at vi mødes fordi vi skal noget sammen, ikke nødvendigvis fordi vi skal være sammen som en kærlighedsrelation, eller resten af livet. Ja, så giver det måske en anden indgangsvinkel.

Man kan have sjæleaftaler med sit barn/børn, det er nok en af de smukkeste sjælemøder man kan opleve. Og man er slet ikke i tvivl om at man kender det lille ny menneske der lige er kommet til denne verden.

At møde sjælevenner i sit voksne liv, er også smukke møder, og de skiller sig ud ved at starte på et dybere plan. Du vil undre dig over, hvor dybe jeres samtaler er, og hvad i betror hinanden.

Du vil opleve samtaler af en karakter, du nærmest ikke har haft med andre relationer. Du føler dig tryg, du føler dig set, du føler dig hørt, og du kan være dig selv uden filter.

Jo mere åben du er for at se og møde dine sjælevenner, jo flere vil du med tiden genkende.

Her er 3 tegn på at du har mødt en sjæleven.

  1. Øjnene er sjælens spejl, og når i får øjenkontakt genkender jeres sjæle hinanden.
  2. Du føler at du kender personen, selvom i aldrig har mødtes før.
  3. I mødes ligesom på et andet plan, og har dybde samtaler og en dyb forståelse for hinanden.

Mit liv er fyldt med sjælevenner, og jeg kan mærke hvordan min lille sjæl indeni har en fest, når hun genkender en ny sjæleven…smiler. Det er så livsbekræftende, og skønt når vi møder nogen vi allerede “kender”.

I mine 1:1 sessioner hjælper jeg ofte mine klienter med at finde hjem til deres egen sjæl, og at være åben for at møde deres sjælevenner <3

Er du blevet nysgerrig, kan du læse mere om mig, og hvad jeg kan hjælpe dig med, på min hjemmeside – klik her.

Write a comment