Eller følger du strømmen? Følger du bare med, og gør ligesom “alle de andre” så lever du ikke dit fulde potentiale ud.

Det der føles rigtigt for den ene, er sjældent det der er rigtigt for den anden. Mennesker er inviduelle individer, som hver især har et kald på den ene eller anden måde.

Når jeg taler med mennesker, siger de ofte, jamen vi er jo vanemennesker. Hvis det er tilfældet, så har du endnu større grund til at skabe gode vaner, der støtter din egen personlige vækst.

For at skabe en vedvarende forandring, skal du ALTID gå til hovedårsagen

Men det handler ikke om “kun” at ændre vaner, det handler i allerhøjeste grad om at de vaner du ændrer, bliver vedvarende vaner. Det kan du kun når du går til hovedårsagen, og får bevidsthed omkring årsagen til dine manglende resultater.

Det er noget jeg arbejder med, og det jeg ved virker på den lange bane.

Vi har tendens til at symptombehandle, og ikke at finde hovedårsagen, både når det gælder vores sind og krop.

Symptombehandling er som at tisse i bukserne

For at kunne gå til hovedårsagen må vi se på det hele menneske, og forstå hvordan vores underbevidsthed, tanker, og paradigmer har indflydelse på vores adfærd.

Måske har du prøvet at skabe en forandring, implementere nye vaner, men erfaret at du falder tilbage til gamle mønstre der ikke bringer derhen hvor du gerne vil?

Så uanset hvad din udfordring er, og hvilken forandring du ønsker at skabe. Så gå til hovedårsagen, lær af mennesker der allerede har gået vejen, og lad dem vise dig DIN vej.

Vil du gerne have mere inspiration direkte i din indbakke – så tilmeld dig mit nyhedsbrev HER.

Write a comment