Forandringsprocesser har altid interesseret mig, hvordan man kan skabe noget bedre, større, smukkere og mere meningsfyldt.

Mit eget indre arbejde startede for mange år siden. Jeg husker specielt en morgen, hvor det pludseligt stor klart for mig at nu var det tid til forandring.

Jeg var kommet så langt væk fra mit sande jeg, min essens, og den jeg i virkeligheden var.

Jobmæssigt følte jeg aldrig rigtig jeg var landet på den rette hylde, jeg havde haft utallige jobs, ingen af dem føltes rigtigt.

Mit helbred skrantede, og en længerevarende sygemelding med stress, hang  som en truende skygge over mig, og lagde en gevaldig dæmper det aktive liv jeg inderst inde ønskede. Jeg havde ikke meget selvværd, og det smittede af i mit parforhold som heller ikke var noget at skrive hjem om.

Jeg indså at jeg var blevet den værste udgave af mig selv! Jeg havde bygget et usynligt fængsel omkring mig selv, og mit liv var styret af begrænsninger og gamle paradigmer.

Jeg tænkte at livet måtte være mere end det, der måtte være mere til mig. Jeg vidste at det var tid til forandring, jeg ville have noget andet, end det jeg havde, men jeg anede ikke hvordan.

Den beslutning åbnede nye døre for mig, jeg før ikke havde kunne få øje på. Jeg mødte mennesker, coaches, behandlere, mentorer der hjalp mig, gav mig nye indsigter, og en viden om selv som virkelig ændrede min måde at se verden på.

De uddannelser og kurser jeg tog den næste årrække, åbnede min bevidsthed på en sådan måde, at mit livsformål kom til at stå lysende klart for mig – jeg skulle hjælpe, motiverer og inspirerer andre mennesker der ligsom mig selv ønskede personlig vækst, og en dybere mening med livet.

I dag ser mit liv helt anerledes ud. Jeg arbejder sammen med nogle af verdens bedste indenfor personlig udvikling. Og jeg lever i dag et meningsfyldt liv, som giver mig masser af energi, frihed og muligheder.

Alt hvad jeg underviser i, og faciliterer er alt sammen værktøjer og metoder der har hjulpet mig til at skabe den forandring og de resultater jeg drømte om.

I dag lever jeg af at hjælpe andre med at gøre det samme.

Marlene


 Certificeret Coach – Anders Hansen / Bob Proctor

  Unleash your power within – Tony Robbins

√  AMSI – aldrig mere stress igen – Stresslæge.dk

√  Certificeret  Spirituel Coach/ Mentor- Dortea Uggerhøj

  Certificeret Reiki Healer – Helse Huset

√ Body awareness instruktør- Noora Ehnquist

  Personlig Branding – Kanst & Hinckley