Kære Marlene. Tusind tak for sidst og den fineste healing jeg nogensinde har fået. Jeg kom så mange forskellige følelser igennem som ramte total plet. Styrke, ked af det, tro på sig selv og det største øjeblik for mig da du ligger din hånd på min dårlige arm, de følelser der dukker op der som jeg slet ikke var klar over at jeg stadig gik med. 🙏🏻 Jeg gik fra dig med en følelse af at det ikke er sidste gang jeg skulle være her i det rum med dig “
karina
Mit fortid (og indre kaos) før Marlene”, har jeg ikke lyst til at tillægge energi. Men ‘det at være i øjeblikket, at mærke mit helt eget indre lys og ro - giver jeg til gengæld energi flere gange om dagen. Ud over min ny fundene indre ro (MIN helt egen), er mine sanser skærpet, min kærlighed større, mit selvværd lang bedre, og mine drømme skabere. Jeg har oplevet et smukt og nærværende forløb. Jeg har genfundet mig selv - den jeg ER - og hvad den “bedste udgave af MIG” byder på.' En intens og smuk oplevelse, der ofte har skabt tåre af glæde og lettelse. Jeg er dybt taknemmelig for denne oplevelse, og for de energier i mig som jeg nu forstå at bruge. Min indre værktøjskasse er fuld med muligheder. Mine varmeste anbefalinger ❤️
Pernille
 • Jeg vil gerne sige TUSIND tak for din tid forrige søndag. Jeg har villet vente lidt med at skrive til dig,for at se om det virkelig er vedholdende det du har givet mig. Det er jeg ret sikker på det er – nu. Jeg sprudler af energi og overskud. Nærmest sådan at jeg må undskylde mig med at “jamen jeg havde jo lige 5 minutter” Mit hus skinner, jeg har ingen vasketøj, maden er forberedt når ungerne og manden kommer hjem og vi har MASSER af tid til lektier og aftenhygge inden ungerne bliver puttet kl 19. Selvom vi faktisk “kun” har 2 timer. Bedst af alt… mine børn og mand er SÅ glade. Med alt det ekstra jeg når, kan jeg nu også finde tid til at læse bøger og gå ture med hunden. Tak for din søde og forstående måde at gribe det hele an på. Gid mange må få glæde af dig og alt det du kan. Tusind tusind tak! Den bedste gave jeg har fået længe! Jeg vender helt sikkert tilbage. Mange kærlige og taknemmelige hilsner Malene❤

  Malene
 • Marlene er et fantastisk varmt menneske som jeg fra første møde af kunne mærke var tilstede og havde lysten til at hjælpe andre. Hun er rigtig dygtig til hurtig at stille sig ind på hvad det her handler om. I april 2018 havde jeg en personlig coaching, og her oplevede jeg virkelig en aha oplevelse. Hun kom virkelig ind til kernen, og jeg fik noget med som jeg kunne arbejde videre med. Så jeg kan kun varmt anbefale Marlene som din personlige coach.

  Maja
 • “Jeg glædede mig rigtig meget til at møde Marlene, så forventningen var stor. Mit første indtryk var en enorm ro, varme og glæde. Jeg følte hurtigt tillid til Marlene ( ellers enormt svært for mig normalt) Stedet er fantastisk – en god energi og meget kærlighed! Jeg fik nogle gode redskaber til at lukke mig ned ( bliver påvirket ved mange mennesker ) Jeg fik vendt nogle ting / en anden måde at se min problemstilling på, og det var faktisk rigtig fedt. Fedt at tale med en der ser livet på samme måde som jeg. Har efterfølgende været i selskab med mange mennesker på en gang, og brugt “lukke af” metoden og var slet ikke så drænet….Skønt!!! ”

  Dorthe
 • Jeg vil gerne sige tak, Marlene. Ikke nok med at du kan fortælle mig nogle ting som ingen andre ved, så har du hjulpet mig til at give mig selv et skub i en retning, hvor jeg er mere opmærksom på mig selv, mine behov og mine omgivelser. Min oplevelse hos dig har været både tankevækkende og også lærerig, da du har hjulpet mig igang med at “finde mig selv”. Du har bekræftet mig i hvem jeg er, og hvad jeg står for som menneske. Endvidere kan jeg godt lide, at du har givet mig nogle redskaber med hjem, så jeg ikke falder tilbage i samme “rille”. Tusind tak” – Carina

  Carina
 • Det var en god oplevelse at gå og nyde naturen samtidigt med at vi gik og snakkede. Tilliden var der med det samme, og jeg oplevede det som en ligevægtig dialog mellem os. Marlene fornemmede ret hurtigt hvem jeg er, og formidlede på en nænsom og positiv måde, det jeg havde behov for at vide. Jeg har efterfølgende været træt, men jeg ved jo det er et tegn på healing, så det er som det skal være. 1000 tak for denne gang. ”

  Kvinde i 50´erne
 • Mit besøg hos Marlene var inden ankomst meget grænseoverskridende, men så snart jeg mødte Marlene, forsvandt alt nervøsitet. Med mit besøg har jeg opnået indsigt i mit behov og fremad ageren i min situation. Det har åbnet mine øjne for, hvad jeg egentlig gerne vil, samt hvor mit fokus for fremtiden skal være. Jeg vil helt sikkert anbefale et besøg hos Marlene.”

  Kvinde i 30´erne
 • ” Marlene er et utroligt varmt og favnende menneske, som man øjeblikkeligt føler en tryghed og troværdighed ved. Marlene har en god intuition og kan derved hurtigt tune ind på ens behov og derfra komme med konstruktive forslag til videre udvikling og løsninger. ”

  Nathja
 • “Jeg havde en god session hos Marlene. Jeg fik styr på at det var godt for mig at blive fyret, inden arbejdede drænede mig helt for energi. Jeg havde en dejlig ro i min krop, da jeg kørte fra Marlene. Hun fik sat ord på hvad jeg manglede at vide, og jeg blev bevidst om at gøre de ting jeg føler glæde ved og som giver mening. At jeg så også fandt ud af jeg faktisk er særlig sensitiv, havde jeg ikke lige set komme. Der er mange ting jeg skal arbejde med, men det bliver med dejlig glæde, da jeg ved at det vil gavne mig og gøre mig godt i længden. Jeg kan med stor glæde give Marlene mine bedste anbefalinge. Tusinde tak for at hjælpe mig på den rette vej igen, Marlene. Og tak for din måde at være på, det er en god egenskab du har. ”

  Marianne